Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking – platte daken

De Specialist BV –  Eerste hulp bij dakschade en daklekkage

24u lekkage dienst (ma-vr)
10+ jaar ervaring
Actief in heel Nederland

Snelle service
Zakelijk & particulier
Flexibel & transparant

Dakdekker nodig voor het aanbrengen van nieuwe bitumen dakbedekking? Wij zijn 24 uur bereikbaar van maandag t/m vrijdag via telefoonnummer: 0314-235030. Bitumen dakbedekking is de beste oplossing voor uw platte dak.

bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking op een plat dak

Wanneer u dakbedekking op een plat dak wil laten plaatsen, gaat de dakdekker hiermee aan de slag voor u. Een goede dakbedekking is essentieel om lekkage, en hierdoor flinke waterschade, te voorkomen. Het materiaal wat wij gebruiken is bitumen, wat ook wel roofing genoemd wordt. Het is een dakbedekking die we met een brander aanbrengen. Hierdoor vormt zich een zeer dichte afdekking. Echter is het aanbrengen van bitumen dakbedekking niet de enige werkzaamheid die wij uitvoeren. Ook voor het herstel van bitumen daken en het aanbrengen van een beschermende coatinglaag bent u bij De Specialist B.V. aan het juiste adres. Deze coating laag heeft doorgaans dezelfde functie als het branden van een nieuw dak, maar scheelt aanzienlijk in de kosten. De keuze voor het aanbrengen van een coating of een geheel nieuw dak te leggen is volledig aan u. Echter adviseren wij u hier natuurlijk ook graag bij.

Voordelen van bitumen dakbedekking

De redenen wat bitumen zo’n goede dakbedekking maakt voor platte daken hebben wij voor u op een rij gezet:

  • Het materiaal maakt het dak goed bestand tegen vocht.
  • Het heeft een relatief voordelig prijskaartje vergeleken met andere materialen.
  • Bitumen is duurzaam. Het bestaat grotendeels uit gerecyclede materialen.
  • Het is relatief eenvoudig en snel te repareren en vervangen.
  • Bitumen is ideaal te combineren met goede dakisolatie.

bitumen dakbedekking voor plat dak

dakbedekking bitumen

Dakbedekking

Nieuwe dakpannen of bitumen dakbedekking nodig? Bel direct naar dakdekker De Specialist BV voor de beste kwaliteit en snelle service!

dakreparatie door dakdekker de specialist

Dakreparatie

Schade aan uw dak of dakpannen? Neem contact op met dakdekkersbedrijf De Specialist BV een afspraak om de schade snel te laten repareren.

Daklekkage? Reparatie van een lekkend dak of dakkapel met spoed bij de specialist

Daklekkage

Daklekkage of lekkende dakkapel? De dakdekkers van De Specialist BV zijn 24 uur per dag bereikbaar voor eerste hulp bij daklekkage!

Nieuwe bitumen dakbedekking nodig? Bel vandaag voor een offerte!

Heeft u met spoed een dakdekker nodig voor nieuwe bitumen dakbedekking? Neem vandaag contact op met De Specialist B.V. door hier op de site het contactformulier in te vullen of door te bellen naar het nummer 0314-235030, waarop wij 24 uur bereikbaar van maandag t/m vrijdag zijn. U kunt ook een mail sturen naar info@despecialistbv.nl. De Specialist B.V. gaat snel aan de slag met uw gewenste dak- of gevelwerkzaamheden.

0314235030