Dakbedekking

Expert in dakbedekking

Bent u op zoek naar een expert in dakbedekking? Wilt u bijvoorbeeld een dakdekker inschakelen om uw dak een grondige onderhoudsbeurt te geven? Of bent u juist op zoek naar een professional die een inspectie van het dak komt uitvoeren? Wellicht wilt u schade aan uw dak laten repareren of een volledig nieuwe dakbedekking laten leggen. In al deze situaties schakelt u De Specialist B.V. in. Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij specialist op het gebied van dakbedekking. Wij vertellen u graag meer over onze services, maar twijfel ook niet om direct contact op te nemen met onze ervaren dakdekker om uw situatie te bespreken en eventueel een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Dakdekker voor pannendaken

De Specialist B.V. is de expert op het gebied van pannendaken. Wij gaan onder andere aan de slag met het installeren van nieuwe dakbedekking, het herstel van uw pannendak of het onderhoud en schoonmaak van het dak. Door onze jarenlange ervaring als dakdekker zijn wij tot de conclusie gekomen dat heel veel mensen het onderhoud aan hun dak onderschatten. Het wordt niet voor niets de vijfde gevel genoemd! Invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat mossen en algen zich aan de dakpannen nestelen. Hierdoor wordt de levensduur van uw dakpannen aanzienlijk bekort. Gelukkig kunt u de dakdekker inschakelen voor periodiek onderhoud en controles. Wij gebruiken voor het onderhoud een zogenaamde ‘dakshampoo’. Deze is heel effectief in het bestrijden van de viezigheid op uw dak. Wij zullen tevens controleren of uw dakpannen nog in een goede staat verkeren. Ten slotte is het mogelijk om de dakpannen te laten impregneren. Dit vertraagt de aangroei van mossen en andere onrechtmatigheden.

dakwerken dakdekker

Dakbedekking op een plat dak

Wanneer u dakbedekking op een plat dak wil laten plaatsen, gaat de dakdekker hiermee aan de slag voor u. Een goede dakbedekking is essentieel om lekkage, en hierdoor flinke waterschade, te voorkomen. Het materiaal wat wij gebruiken is bitumen, wat ook wel roofing genoemd wordt. Het is een dakbedekking die we met een brander aanbrengen. Hierdoor vormt zich een zeer dichte afdekking. Echter is het aanbrengen van bitumen dakbedekking niet de enige werkzaamheid die wij uitvoeren. Ook voor het herstel van bitumen daken en het aanbrengen van een beschermende coatinglaag bent u bij De Specialist B.V. aan het juiste adres. Deze coating laag heeft doorgaans dezelfde functie als het branden van een nieuw dak, maar scheelt aanzienlijk in de kosten. De keuze voor het aanbrengen van een coating of een geheel nieuw dak te leggen is volledig aan u. Echter adviseren wij u hier natuurlijk ook graag bij.

Kies voor De Specialist!

24u lekkage dienst (ma-vr)  10+ jaar ervaring  Snelle service  Zakelijk & particulier  Flexibel & transparant

Voordelen van bitumen dakbedekking

De redenen wat bitumen zo’n goede dakbedekking maakt voor platte daken hebben wij voor u op een rij gezet:

  • Het materiaal maakt het dak goed bestand tegen vocht.
  • Het heeft een relatief voordelig prijskaartje vergeleken met andere materialen.
  • Bitumen is duurzaam. Het bestaat grotendeels uit gerecyclede materialen.
  • Het is relatief eenvoudig en snel te repareren en vervangen.
  • Bitumen is ideaal te combineren met goede dakisolatie.

dakbedekking

Dakbedekking met spoed gelegd

Wanneer uw dak schade opgelopen heeft kan dit voor grote waterschade zorgen. Het kan nodig zijn dat een dakdekker met spoed de dakbedekking moet komen repareren. Wij zijn 24 uur bereikbaar van maandag t/m vrijdag. U kunt ons dus bij een spoedgeval altijd bereiken. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Kunnen we de dakbedekking niet meteen repareren, bijvoorbeeld door weersomstandigheden? Dan zullen we altijd een noodoplossing toepassen, zodat de schade zo minimaal mogelijk blijft.

Service van De Specialist

De dakdekkers van De Specialist gaan al meer dan 10 jaar aan de slag bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij staan voor excellente service, flexibele inzetbaarheid en goede bereikbaarheid, ook in het geval van spoed, zijn we ook 24 uur bereikbaar van maandag t/m vrijdag Bovendien geven we betrouwbare adviezen wat betreft dakbedekking. Wanneer u contact met ons opneemt bespreken we altijd samen met u een plan van aanpak. Er volgt dan natuurlijk ook een vrijblijvende offerte. Wilt u uw dakbedekking laten leggen of repareren door de dakdekker? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende offerte van onze dakdekker

De dakdekker gaat graag bij u aan de slag met het onderhoud, reparatie of het leggen van dakbedekking. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site of door een mail te sturen naar info@despecialistbv.nl. We zijn ook telefonisch 24 uur te bereiken van maandag t/m vrijdag via 0314-235030 bij spoedgevallen. De Specialist B.V. gaat bij u aan de slag met onderhoud van, reparatie aan en het leggen van dakbedekking op uw woning of bedrijfspand!

0314235030