Bel dakdekkersbedrijf De Specialist B.V. bij daklekkage in Zevenaar

Dakdekkersbedrijf Zevenaar

De Specialist BV –  Eerste hulp bij dakschade en daklekkage

24u lekkage dienst (ma-vr)
10+ jaar ervaring
Actief in heel Nederland

Snelle service
Zakelijk & particulier
Flexibel & transparant

Heeft u snel een dakdekker nodig vanwege schade aan uw dak of daklekkage? Wij zijn 24 uur bereikbaar van maandag t/m vrijdag via telefoonnummer: 0314-235030.

dakdekker zevenaar dakdekkersbedrijf de specialist bv

Dakdekker voor dakreparatie en dakonderhoud in Zevenaar

Heeft u in Zevenaar een dakdekker nodig in verband met een daklekkage? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf De Specialist BV voor een snelle dakreparatie. Wanneer het gaat om een spoedgeval, kunt ons 24 uur bereiken van maandag t/m vrijdag via ons spoednummer! Wij kunnen op een snelle, efficiënte en vakkundige wijze de dakreparatie uitvoeren. Meer weten over de werkzaamheden van onze dakdekkers, een afspraak inplannen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op en wij gaan snel aan de slag met het repareren van de daklekkage in Zevenaar!

Voorkom daklekkage met dakonderhoud

Een daklekkage in Zevenaar is natuurlijk ontzettend vervelend, en wilt u dat graag voorkomen. Natuurlijk kunt u onze dakdekker inzetten voor het uitvoeren van een dakreparatie, maar u bent het vast en zeker met ons eens dat voorkomen beter is dan genezen. Neem daarom contact op met dakdekkersbedrijf De Specialist BV, en laat het periodiek dakonderhoud aan onze specialisten over. Met goede dakreiniging voorkomt u dat slechte weersinvloeden uw dak aantasten en zo voor een daklekkage zorgen. Ook voorkomt u zo de noodzaak van kleinere dakreparaties. Wilt u meer weten over wat wij als dakdekker voor u in Zevenaar kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Gelvel- en dakgootreiniging door een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf

Naast dakonderhoud en dakreparaties in Zevenaar, kunt u ons dakdekkersbedrijf ook inschakelen voor andere werkzaamheden, bijvoorbeeld voor dakreiniging en dakgootreiniging of repareren. Een gevel reinigen en impregneren is ook een van onze specialiteiten. Kortom, onze dakdekkers kunnen u veel onderhoudswerkzaamheden uit handen nemen.

dak en gevelreiniging door de dakdekker van de Specialist BV

Spoed dakreparatie door dakdekker in Zevenaar

Dakdekkersbedrijf De Specialist BV verzorgt al meer dan 10 jaar uiteenlopende dakwerkzaamheden in Zevenaar en omgeving. We vinden excellente service, goede bereikbaarheid en flexibele inzetbaarheid zeer belangrijk. Heeft u te maken met een daklekkage in Zevenaar? Dan staat onze dakdekker 24 uur per dag van maandag t/m vrijdag voor u klaar om het probleem te verhelpen. Lukt een volledige dakreparatie op dat moment niet, bijvoorbeeld door extreme weersomstandigheden? Dan zorgen we altijd voor een noodoplossing, en een permanente reparatie zo gauw als dit mogelijk is. Neem snel contact op en onze dakdekker gaat snel in Zevenaar aan de slag!

dakbedekking bitumen

Dakbedekking

Nieuwe dakpannen of bitumen dakbedekking nodig? Bel direct naar dakdekker De Specialist BV voor de beste kwaliteit en snelle service!

dakreparatie door dakdekker de specialist

Dakreparatie

Schade aan uw dak of dakpannen? Neem contact op met dakdekkersbedrijf De Specialist BV een afspraak om de schade snel te laten repareren.

Daklekkage? Reparatie van een lekkend dak of dakkapel met spoed bij de specialist

Daklekkage

Daklekkage of lekkende dakkapel? De dakdekkers van De Specialist BV zijn 24 uur per dag bereikbaar voor eerste hulp bij daklekkage!

Contact opnemen met dakdekkersbedrijf De Specialist B.V.

Wilt u een daklekkage aan uw woning of kantoor in Zevenaar laten verhelpen? Neem dan contact op met onze dakdekker voor een dakreparatie. Dat doet u door het invullen van het contactformulier, of door te bellen naar 0314-235030, we zijn 24 uur bereikbaar van maandag t/m vrijdag. U kunt ook een e-mail sturen naar info@despecialistbv.nl. Dakdekkersbedrijf De Specialist BV gaat snel aan de slag met een dakreparatie en/of het verhelpen van uw daklekkage in Zevenaar!

0314235030