Dakgootreiniging

Dakgoot onderhoud en reiniging

Een goede dakgootreiniging is essentieel om wateroverlast en schade aan uw pand te voorkomen. Daarom schakelt u de experts van De Specialist B.V. in wanneer u uw dakgoot wil laten schoonmaken. Door de dakgoot goed te reinigen, en met het juiste onderhoud, voorkomt u namelijk verstoppingen en wateroverlast. Veel bedrijven hebben echter moeite om een goede dakgootreiniging uit te voeren vanwege de hoogtes waarmee de dakdekkers moeten werken. Voor de dakdekkers van De Specialist is de dakgoot schoonmaken echter geen enkel probleem!

Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Voorkomen is beter dan genezen

Dakgoten zijn er vooral om bladeren, stenen en vuil op te vangen. In Nederland valt er natuurlijk veel neerslag. Door deze neerslag wordt ook de dakgoot aangetast. Het is dan ook vervelend dat veel mensen dakgootreiniging onderschatten, aangezien het de manier is om ernstige schade te voorkomen. Door uw dakgoot regelmatig te laten reiniging kunt u reparaties en achterstallig dakgoot onderhoud in de toekomst voorkomen. Dit betekent natuurlijk ook dat u niet te maken krijgt met de torenhoge kosten die achterstallig onderhoud met zich meebrengt.

De schade die u kunt verwachten als u de dakgoot niet laat schoonmaken is onder andere te zien aan de fundering en riolering. Ook het pand zelf kan hierdoor aangetast worden. Denk hierbij aan dakgoot lekkages, schimmels, scheurvorming, houtrot en wateroverlast. Door regelmatige dakgootreiniging te mijden bestaat er in ieder geval een zeer grote kans op een verstopping van de hemelwaterafvoer. U bent dan vele malen duurder uit dan wanneer u regelmatig dakgoot onderhoud laat uitvoeren. Kortom, het voorkomen van een verstopping door middel van een regelmatige dakgootreiniging is beter dan het oplossen van de gevolgen.

dakgootreiniging dakgoot schoonmaken reinigen

Kies voor De Specialist!

24u lekkage dienst (ma-vr) 10+ jaar ervaring  Snelle service  Zakelijk & particulier  Flexibel & transparant

Abonnementen voor dakgoot reinigen

Elke situatie waar wij een dakgoot schoonmaken is anders. Een dakgootreiniging kan dan ook niet altijd op een standaard manier gebeuren. Zo kan de dakgoot van een specifiek materiaal gemaakt zijn, of is er al een bepaalde schade aan uw pand waardoor ook herstelwerkzaamheden nodig zijn. Wij zullen altijd aan de slag gaan met een specifiek plan van aanpak wat voor uw situatie het meest geschikt is. U kunt zelf ook meebeslissen over de manier waarop wij uw dakgoot reinigen. Wij bieden namelijk verschillende abonnementen voor dakgootreiniging aan. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn, en welk abonnement het beste bij uw situatie past? Neem dan gerust contact met ons op, en we zullen samen uw situatie bespreken zodat u altijd een passend abonnement kiest.

Service van De Specialist B.V.

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen al meer dan 10 jaar terecht bij de vakkundige experts van De Specialist B.V. wanneer zij hun dakgoot willen laten schoonmaken. Wij hebben excellente service, flexibele inzetbaarheid en een goede bereikbaarheid altijd hoog in het vaandel staan. Ook geven we betrouwbare adviezen over wat u zelf kunt doen wat betreft dakgoot onderhoud. Tijdens onze werkzaamheden gaan wij ook op zoek naar zwakke plekken in uw dakgoot. We bespreken samen met u een plan van aanpak hoe we deze zwakke plekken het beste kunnen repareren. Is er bij u al schade ontstaan omdat de dakgootreiniging niet regelmatig uitgevoerd is? Dan kunt u ons ook inschakelen om de schade te herstellen. Bij spoedgevallen zijn wij zelfs 24 uur te bereiken vanaf maandag t/m vrijdag. De Specialist B.V. gaat altijd zo snel mogelijk bij u aan de slag.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u grote schade aan uw pand voorkomen, De Specialist B.V. inschakelen en uw dakgoot regelmatig laten schoonmaken? Neem dan contact op, en vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site of via een mail naar info@despecialistbv.nl. Is er sprake van een spoedgeval? Dan belt u 0314-235030. Hierop zijn we 24 uur bereikbaar vanaf maandag t/m vrijdag. De Specialist B.V. gaat aan de slag met een grondige dak- en dakgootreiniging of reparatie aan uw pand!

0314235030