Dakreparatie

Dakreparatie en dakonderhoud

Bent u op zoek naar een vakman die snel een dakreparatie bij u uit kan voeren?
Schakel dan snel de hulp in van De Specialist B.V. Wij repareren lekkages, kapotte dakpannen en alle andere vormen van schade aan uw dak.

24u lekkage dienst (ma-vr)
10+ jaar ervaring
Actief in heel Nederland

Snelle service
Zakelijk & particulier
Flexibel & transparant

Heeft met spoed een dakdekker om uw dak te repareren? Wij zijn 24 uur van maandag t/m vrijdag bereikbaar via telefoonnummer: 0314-235030.

dakreparatie nodig? laat uw dak repareren door de Specialist

Wanneer is dak repareren nodig?

Uw dak te repareren is nodig als u een van onderstaande problemen heeft u aan uw dak. Het is dan belangrijk om snel te handelen. Alleen door het probleem snel op te lossen door middel van een dakreparatie kunt u grote schade voorkomen. Neem contact op met De Specialist B.V. om uw dak te repareren als er sprake is van:

  • Lekkages in de ruimte onder het dak, gele kringen of klamheid en vochtigheid
  • Lekkende goten
  • Afgebladderd houtwerk of kapot loodwerk
  • Scheef liggende, missende, beschadigde of schilferende dakpannen aan een hellend dak
  • Scheurtjes in de dakbedekking, kapotte trimlijsten of grote hoeveelheden water op uw plat dak
Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Het belang van goed dakonderhoud

Gelukkig is er een manier om schade aan uw dak te voorkomen: periodiek dakonderhoud. Door het regelmatig onderhouden van het dak wordt de kans op lekkages en wateroverlast significant verminderd. Dan is een dak repareren minder vaak nodig. De Specialist B.V. helpt u hier graag mee door middel van een dakonderhoud abonnement. Onze professionals komen dan op vooraf afgesproken data en tijden langs om het onderhoud aan het dak te verrichten. Dat doen wij onder andere met een proces genaamd dakshampoo. Hiermee worden onder andere algen en mos op een effectieve manier bestreden. Echter is elk dak anders, dus is er ook telkens een andere vorm van dakonderhoud nodig. Een kleine dakreparatie voeren wij dan ook uit. Daarom bieden we verschillende soorten pakketten, en is er altijd een optie die helemaal bij uw situatie past. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Service van De Specialist

Zowel particulieren als zakelijke klanten vertrouwen al meer dan 10 jaar op de expertise en vakkundigheid van De Specialist B.V. Bij ons staan excellente service, flexibele inzetbaarheid en een goede bereikbaarheid centraal. Ook kunt u rekenen op betrouwbare adviezen over het onderhoud en het repareren van uw dak. Wanneer u schade heeft aan uw dak kunt u ons 24 uur van maandag t/m vrijdag bereiken voor een dakreparatie. Wij gaan zo snel mogelijk bij u aan de slag, zodat verdere ongemakken voorkomen kunnen worden.

dakbedekking bitumen

Dakbedekking

Nieuwe dakpannen of bitumen dakbedekking nodig? Bel direct naar dakdekker De Specialist BV voor de beste kwaliteit en snelle service!

dakgootreiniging dakgoot schoonmaken reinigen

Dakgootreiniging

Verstopte dakgoot of schade? Neem contact op met De Specialist BV voor dakgootreiniging of reparatie!

Daklekkage? Reparatie van een lekkend dak of dakkapel met spoed bij de specialist

Daklekkage

Daklekkage of lekkende dakkapel? De dakdekkers van De Specialist BV zijn 24 uur per dag bereikbaar voor eerste hulp bij daklekkage!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor dakreparatie

Wilt u de hulp inschakelen van De Specialist B.V. voor dak repareren of periodiek dakonderhoud? Neem dan contact met ons op, en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 06-47403910 of het nummer 0314-235030, waarop wij 24 uur van maandag t/m vrijdag bereikbaar zijn. Ook is het mogelijk een mail sturen naar info@despecialistbv.nl. U kunt De Specialisten B.V. 24 uur van maandag t/m vrijdag inschakelen voor vakkundige dakreparatie.

0314235030