Onze diensten

Voor al uw dak- en onderhoudswerkzaamheden

De Specialist B.V. is uw betrouwbare partner voor al uw dak- en onderhoudswerkzaamheden! Voor een spoedgeval zoals een lekkage in uw dak kunt u terecht bij onze lekkagedienst. Deze is 24 uur per dag en van (ma-vr) te bereiken op 0314-235030. Bekijk hieronder een overzicht van onze dienstverlening.

dakpannen dakbedekking

Pannen Dakbedekking

Nieuwe dakpannen nodig op uw dak? Bel direct naar dakdekker De Specialist BV voor de beste kwaliteit en snelle service!

dakbedekking bitumen

Bitumen Dakbedekking

Nieuwe dakpannen nodig op uw dak? Bel direct naar dakdekker De Specialist BV voor de beste kwaliteit en snelle service!

dakreparatie door dakdekker de specialist

Dakreparatie

Schade aan uw dak of dakpannen? Neem contact op met dakdekkersbedrijf De Specialist BV een afspraak om de schade snel te laten repareren.

dakinspectie

Dakinspectie

Schade aan uw dak voorkomen? Vraag een gratis dakinspectie aan bij dakdekkersbedrijf De Specialist B.V. voor het beste advies.

dakgootreiniging dakgoot schoonmaken reinigen

Dakgootreiniging

Een goede dakgootreiniging is essentieel om wateroverlast en schade aan uw pand te voorkomen. Bel vandaag De Specialist!

Daklekkage? Reparatie van een lekkend dak of dakkapel met spoed bij de specialist

Daklekkage

Daklekkage of lekkende dakkapel? De dakdekkers van De Specialist BV zijn 24 uur per dag bereikbaar voor eerste hulp bij daklekkage!

Is uw dak toe aan een onderhoudsbeurt?

Wij maken duidelijke afspraken met u over wanneer het onderhoud wordt uitgevoerd en wij gaan pas naar huis als u tevreden bent! Heeft u misschien wel een groter project in gedachte voor uw pand? Neem dan vooral ook contact met ons op, door onze brede expertise, hoog kennisniveau en flexibele inzetbaarheid is alles mogelijk en gaan wij dan ook graag met u in gesprek!

U kunt van ons verwachten dat hoe klein of groot uw project ook is, wij zullen u waar mogelijk altijd voorzien van eerlijk advies. Uw wensen staan voor ons voorop en wij zullen dan ook altijd eerlijk zijn over uw mogelijkheden en wat u mag verwachten.

Contact

Wilt u de hulp inschakelen van De Specialist B.V. of had u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op! Dit doet u door op de website het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar info@despecialistbv.nl. Ook zijn wij telefonisch 24/7 te bereiken op 0314-235030.

0314235030