Wie zijn wij

De Specialist B.V.

De Specialist B.V. is de betrouwbare partner voor al uw dakwerken en onderhoudswerkzaamheden. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen rekenen op de kennis en expertise van onze dakspecialisten. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat alle werkzaamheden snel en secuur gebeuren.

Wij onderscheiden ons door een hoog serviceniveau, onze flexibele inzetbaarheid (al dan niet door het inschakelen van partners) en een goede bereikbaarheid. De Specialist B.V. hecht waarde aan het geven van een eerlijk advies. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.
Door de jaren heen hebben we meerdere projecten succesvol weten uit te voeren in de B2B sector en particulieren branche, zodoende dat we zijn doorgegroeid naar een B.V.

R. Straten
Directeur – eigenaar

Ik ben mijn carrière als dakdekker begonnen bij een professioneel dakdekkersbedrijf. Hierdoor heb ik veel kennis kunnen opdoen waar ik nu nog steeds de vruchten van pluk. Verder heb ik als werk uitvoerder bij een succesvol stijgerbouwersbedrijf gewerkt, waardoor ik veel kennis heb kunnen vergaren over veiligheid en de inschatting van projecten. In 2009 bleek het tijd te zijn voor de volgende stap waarna ik gestart ben met een eenmanszaak die heeft mogen doorgroeien tot de B.V. zoals deze nu is. Doordat ik in mijn looptijd veel met andere partnergroepen heb mogen samenwerken kan ik met De Specialist B.V. altijd rekenen op een vaste partnergroep met vakmensen die ik kan inschakelen wanneer dit nodig is om bijvoorbeeld projecten succesvol af te ronden.

Mijn doel is om de klanten zo goed mogelijk te adviseren en ervoor te zorgen dan hun wensen worden nageleefd. Vervolgens zorg ik ervoor dat het project zo vakkundig en discreet mogelijk verloopt. Het maakt niet uit hoe klein of groot het project is waar u onze hulp voor nodig heeft, ik help u graag door mijn blik erop te laten werpen en uw project onder mijn hoede te nemen. Zo draag ik er persoonlijk zorg voor dat uw project met de grootste zorg, professionaliteit en expertise succesvol zal worden afgerond! Door mijn ervaring met vele succesvolle afgeronde projecten in de loop van de jaren kan ik u als vakman goed informeren en adviseren. Hierdoor krijgt u altijd advies dat past bij uw wensen en voorkeuren.  Ik ben gespecialiseerd in dakwerken en heb meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van o.a. project aanname, werkvoorbereiding en de uitvoering.

de specialist bv

0314235030